Kuracie thajské karí so zeleninou a kokosovým mliekom - recept podla Ondreja SLaninu #tefalpikantnemenu
Počet osôb
4
Náročnosť
ľahký
Príprava
10 min
Varenie
8 min
Suroviny
Kuracie prsia
200 ml kokosového mlieka
2 lyžice karí pasty
1 paprika
½ baklažánu
½ cukety
1 menšia červená cibuľa
Čerstvá petržlenová vňať
8 lyžíc sójovej omáčky
Najprv na kocky nakrájame cuketu, baklažán, cibuľu a papriku a vložíme do parného košíčka. Do mixéra nalejeme 500 ml vody, vložíme parný košíček so zeleninou a zapneme mixér na program „para“ na cca 8 minút. Potom nalejeme do mixéra 200 ml kokosového mlieka, sójovú omáčku a pridáme aj karí pastu a zapneme mixér na program „hot sauce“. Medzitým si očistíme kuracie prsia, nakrájame na kocky a pridáme do mixéra ku kokosovému mlieku. Následne z košíčka vysypeme zeleninu do mixéra, zamiešame a servírujeme. Môžeme podávať s ryžou.
Aby sme mohli zlepšovať naše webové stránky, musíme ukladať súbory cookie o našich návštevníkoch.
Používaním navigácie na tejto webovej stránke súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám umožňujú merať návštevnosť našej stránky, navrhovať vám obsah a reklamy prispôsobené vašim oblastiam záujmu a zdieľať informácie so sociálnymi sieťami.